Frågor & Svar Här får du svar på dina vanligaste frågor.


Som hemsideägare kan du byta reklamplats med andra hemsideägare. Genom att lägga du visar reklam/annonser för andra hemsidor så visas dina annonser på andras hemsidor. För varje annons/reklam du visar går du alltså en visning tillbaka på en annan hemsida.
Ingenting, det är helt gratis. Enda kravet är att du visar andra medlemars annonser för att själv få visningar.
Genom att placera koden på din hemsida tjänar du fler visningar. För att öka chanserna till ännu fler visningar kan du placera annonserna väl synliga så dina besökare klickar på dessa och därmed få 5 extra visningar varje gång en besökare klickar på någon av annonserna.
När du registrerar dig får du 500 fria visningar för varje annonstyp (totalt 3000 visningar), men efter detta måste du visa andra annonser för att själv få visningar av dina annonser.
Kopiera koden du får för den annonstyp du vill visa och klistra in det i HTML koden för din hemsida där du vill visa annonsen.<br />Kontrollera sedan om annonsen visas efter du har lagt in det.
Kontrollera att koden är inklistrad i HTML-koden och inte i en editor. Oftast går det att klicka på "HTML" när du redigerar en sida och det är där koden ska placeras. Kontakta oss om du inte får ordning på det så hjälper vi dig med det.
Vad god vänta...